Живот
10. January 2016 - 11:17

Од она што го направи овој возач ќе ве полазат морници!

Постојат различни коментари за овој видео клип. На пример дека сликата е лажна, дека некои делови се монтирани и така натаму. Исто така многумина возачи на камиони ја прокоментираа ситуацијата: „Фала му на Бога не морам да поминувам од тука секој ден“.
 
Оваа сцена е навистина неверојатна...