Македонија
12. August 2022 - 16:35

Одземен пасошот на Жан Митрев

Одземена патната исправа на докторот Жан Митрев. 

Ваква одлука донел судијата на претходна постапка откако Јавното Обвинителство денеска го сослуша и побара мерка за обезбедување.