Македонија
5. July 2022 - 11:55

Оглас за работа во ТВ Сител

Сител Телевизија има потреба од технички персонал коj би бил вклучен во работата на телевизијата.

Кандидатите може да бидат со и без работно искуство.

Контакт: 070366976 Жарко Блажевски