Џет-Сет
18. May 2018 - 15:01

Опра Винфри живее во рај од 90 милиони долари - ќе ви се заврти во глава кога ќе видите што се има во нејзината луксузна куќа

Холивудските ѕвезди отсекогаш живееле на висока нога и нивните раскошни вики вредат цело богатство за кое поголемиот дел од популацијата само може да сонува, а Опра Винфри е на првото месото од славните личности кои имаат најлуксузен и најскап дом. 

 
На листата се нашле и бројни имиња од светскиот шоу бизнис, а некои од нив  секако е и Елен Деџенерис, Порша де Роси, Рајан Сикрест... 
 
Меѓутоа, една од најскапите вили припаѓа на славната водителка Опра Винфи, чија вредност се проценува на 85 до 90 милиони долари.