Живот
10. December 2015 - 9:30

Ова девојче објаснува како им е на жените: До кога вака?! Пери, чисти, готви...

Децата се најискрените суштества на светот, поради таа искреност стануваат неодоливо слатки, поготово кога објаснуваат нешто...
 
Ова преслатко девојче објаснува како им е на сите жени во светот: Не можам веќе! До кога вака?! Чисти, пери, работи, готви... А повторно имам пентература...“
 

Ne mogu viseee!! Dokle vise?!!! Cisti, peri, radi, kuvaj... Opet imam penteraturu Malo smo se nasalile, da nam prodje vreme, ova temperaturica nas jos uvek drzi!! Ali, ok, drzimo se mi.. Laku noc vam zelimo #magyisback

Posted by Marija Marinkovic on понеделник, 9 ноември 2015