Живот
3. October 2016 - 21:19

Оваа математичка задача го заблуде Интернетот - може ли да ја решите?

Можеби не сте биле претерано љубители на математика во училиште, но можеби оваа задачи целосно ќе ве окупира. 

На прв поглед делува многу едноставно - се што треба  да направите е да изместите само едно дрвце за напишаната реченица да биде точна.