Живот
28. јуни 2017 - 20:12

Овие хороскопски знаци немаат среќа во љубовта

Ѕвездите откриваат кои знаци од Зодијакот се осудени да останат сами и немаат многу среќа во љубовта.
 
Тука спаѓаат Близнаците, кои често знаат да се нестабилни, да менуваат мислење и расположение. Немаат проблем да најдат партнер, но не и да го задржат.
 
Тука се вбројува и Ракот кој има тенденција да биде воден од емоциите, па затоа често и губи во љубовта. Чувствителни се, лесно кршливи и молчеливи.
 
Девицата често повеќе тактички му пристапува на животот, а многу е прецизна и ситничар и тоа знае партнерот да го извади од кожа. Знаат да се критични и тешки се за љубов и дружење.