Живот
22. August 2015 - 20:40

Овие луѓе се без срам - Јавен секс среде бел ден!

Фотографијата снимена во Прокупље, Србија  се прошири по социјалните мрежи.
 
На неа е пар кој се препушил на страстите среде бел ден на јавно место.
 
СРАМОТА, а ако помине дете? -гласи еден од коментарите на социјалните мрежи.