Живот
9. July 2016 - 14:41

Падна секс среде бел ден

Веќе сме виделе голем број на вакви настани, но ова што го направи овој пар ги помина сите граници.

Имено, парот без никаков срам се стави во „акција“ среде бел ден и тоа на шеталиште, а целиот настан успеал да го сними случаен минувач, а потоа видеото беше објавено на страната на „Liveleak “.