Македонија
21. April 2024 - 18:18

Патот Велес-Градско во прекин поради сообраќајка

На регионалниот пат Велес – Градско се случи сообраќајна несреќа поради која сообраќајот е пренасочен по автопатот, информира Авто мото сојузот.

Несреќата се случила кај исклучокот Градско околу 17.10 часот, поради што сообраќајот беше во прекин до 17.25 часот, а потоа е пренасочен.

Нема подетални информации за несреќата.