Македонија
4. August 2022 - 13:06

Почина Трајче Андонов, презентер на временската прогноза на Сител Телевизија

Утринава во раните утрински часови на 77-годишна возраст почина Трајче Андонов кој долги години беше презентер на временската прогноза на Сител Телевизија.

Тој почна да работи во Сител Телевизија во 2014-та година по јавување во утринската програма „Ја сакам Македонија“  каде што беше препознаен неговиот глас и неговата желба да биде пред камерите.

Нека почива во мир.