Живот
15. January 2016 - 23:48

Погледнете што се случило со овој автомобил како последица од невремето

Можеби зимата кај нас е блага, но Њујорк ги трпи последиците од ладното време.

Ладниот ветер кој достигнал брзина од 75 километри на час предизвикал големи бранови во езерото Ири, па автомобилите паркирани во негова близина се претвориле во ледени „споменици“.

Погледнете:

 

Car Freezes on Lake Erie

Note to self - do not park your car next to Lake Erie when it's freezing outside. http://abcn.ws/1RxKFU9

Posted by ABC News on Monday, January 11, 2016