Живот
26. April 2018 - 9:24

Полицаец запрел жена поради преминување на црвено, но кога видел што се случува на совозачкото место, веднаш повикал помош…

Полицаец запрел жена поради преминување на црвено, но кога видел што се случува на совозачкото место, веднаш повикал помош…

Овој сообраќаен полицаец рутински патролирал низ град кога забележал како еден теренец поминува на црвено. Веднаш ја запрел жената за да провери за што се работи.

Имал чудно чувство, а кога го погледнал совозачкото место, сфатил што навистина се случува.

Се утврдило дека синот на жената имал напад на астма и дека брзала во болница за да му го спаси животот.

Полицаецот веднаш реагирал и го ставил момчето во својот автомобил и го одвел во болница…