Живот
4. July 2017 - 14:12

Полицајци го запреле поради брзо возење: Кога виделе кој седи внатре нозете им се пресекле!

Што и да мислат луѓето за нив, мораме да признаеме дека работата на сообраќајните полицајци не е нималку лесна. Овие луѓе за време на својата кариера се наоѓаат во многу опасни ситуации и гледаат навистина неверојатни работи.

Следува несекојдневна сцена која се одиграла во американската сојузна држава Џорџија, кога еден полицаец запрел автомобил кој кој возел 130 километри на час...