Живот
21. July 2015 - 10:05

Поставила фотографија на Фејсбук и стана сензација - Оваа секс бомба работи во Комуналец

23-годишната секси Бразилка Рита Матос верувале или не работи во Комуналното претпријатие. Таа работи по 12 часа дневно и вели дека не се срами од тоа што ги чисти улиците на Рио де Жанеиро, бидејќи е чесна работа со која станала независна од 16 години. 

- „Луѓето често се изненадени кога ќе видат една убава девојка, чистач. Но, зошто чистачките по дефиниција мора да бидат грди?, вели таа.

Девојката доби многу понуди да работи како фото-модел, но вели, дури и да прифати, не се откажува од чистењето.