Македонија
26. September 2020 - 19:24

Пожар во Прилеп, гореле стрништа

На 25.09.2020 во 17.00 часот во Полициското одделение Ропотово, од Територијалната противпожарна единица Прилеп било пријавено дека на место викано „Кланица“ настанал пожар при што гореле стрништа.

Пожарот бил локализиран од екипа на Територијалната противпожарна единица Прилеп, а повредени лица нема.

Увид бил извршен.