Македонија
26. November 2022 - 8:24

Премиерот Ковачевски во посета на компании во Штип

– Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе посети компании во Штип, известуваат од владината прес-служба.

Во 13:00 часот премиерот Ковачевски ќе ја посети фабриката „Брилијант“, а во 14:00 часот и компанијата „Актива“.