Македонија
2. April 2019 - 17:31

Пронајдена 18-годишната девојка која беше пријавена за исчезната

Министерството за внатрешни работи попладнево соопшти дека е пронајдена 18-годишната девојка која вчера беше пријавена за исчезната.

Случајот во полициската станица во Карпош вчера го пријави нејзината 44-годишна мајка Ф.А. која изјавила дека нејзината 18-годишната ќерка И.А. се оддалечила од домот.