Македонија
8. February 2019 - 15:29

Пронајдена 21-годишната девојка по која се трагаше

21-годишна девојка која била пријавена за исчезната од страна на полцисиски службеници била пронајдена. Како што информираат од полциијата, вчера околу 11,00 часот од страна на полициски службеници била пронајдена Т.Д.(21) која на 06.02.2019 година беше пријавена за исчезната во Полициското одделение Петровец.