Македонија
15. October 2022 - 13:57

Пукање во Маџари, еве за што станува збор

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека во кругот на поранешна Газела се снима филм, при што се снимаат и сцени зо пукање, за што министерството е навремено известено од организаторот.

Министерството за внатрешни работи, исто така, апелира до медиумите да не се пласираат непроверени информации во јавноста и за соодветна информација да се обратат до Секторот за односи со јавност.