Македонија
3. September 2016 - 16:50

Рафали и убиство ноќеска во Мала Речица

По вербална расправија, 37годишен тетовец го загуби животот а двајца негови сограѓани на возраст од 34 и 39 години се ранети. Убиството се случило половина час пред полноќ во с. Мала Речица. 
Се превземаат сите мерки и дејствија за расветлување на убиството.