Живот
12. November 2015 - 12:17

Само три недели по породувањето, докторите и откриле нешто шокантно!

Замислете ја радоста која ја чувствувате по раѓањето на првото дете. За 26 годишната Холи то и бил еден ос најубавите моменти од нејзиниот живот. Била пресреќна кога родила прекрасно девојче.
 
Меѓутоа, само три недели по породувањето нејзиниот живот станал кошмар. Докторите и откриле ретка болест позната како „Guillain-Barre sindrom“ и Холи остана парализирана и не можела самостојно да дише.
 
Наредните два и пол месеци ги поминала на респиратор, но не одстапувала. Знаела дека доома ја чека прекрасо мало бебе и продолжила да се бори секој ден.
 
Напредувала побрзо од очекуваното, а нејзината трансформација на крајот од видеото е неверојатна!
 
Погледнете го видеото: