Живот
29. July 2017 - 15:43

Сцена како од хорор филмови: Огромна ајкула скокна на палубата на бродот

Во Лонг Ајленд ајкула се скокнала на палубата на бродот и се заглавила помеѓу решетките, па таму одтанала неколу минути се додека капетнот на бродот и уште еден член на екипажот не го спасиле и одвлекле назад во морето.

Поради неколку минутната борба да се ослободи, ајкулата неколку пати се удрила во шипките па од устата и потекло и крв.

Погледнете што се случило: