Македонија
23. October 2021 - 21:13

СДСМ и коалицијата на предизборен собир во Скопје

Под мотото „Скопје се обединува и продолжува напред!“ коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ предводена од СДСМ  вечерва одржува собир со граѓаните на Скопје во спортската сала Борис Трајковски.

Најавени се обраќања на Дрита Ислами, атлетичарка, Мирко Попов, музичар, Петре Шилегов, кандидат за градоначалник на Град Скопје и Зоран Заев, претседател на СДСМ.