Џет-Сет
28. February 2018 - 13:01

Се напил, па прилегнал до бабата на Мирка, а потоа ја бутнал на под!

Мирка Василевиќ била гостинка во емисијата „Амиџи шоу“, а нејзиниот домаќин Огнен Амиџиќ и пушти снимка во која нејзениот невенчан сопруг, фудбалерот Вујадин Савиќ зборува за пијанство. Имено дефанзивецот на Ѕвезда во пијана состојба отишол во куќата Мирка, каде во тоа време биле нејзината баба и дедо.

Откако се исповратил пред креветот, Вујадин прилегнал да одмори помеѓу бабата и дедото. Но, то не било се. Вујадин ја открил бабата на Мирка и ја бутнал ненамерно, така што таа паднала во неговите повраќаници.

Мирка потоа раскажала што се случило наредното утро, односно како реагирала по пијанството на Вујадин.

- јас се надевав дека ова никогаш нема да се дознае... Не знаев дека тоа ќе го раскаже. Дојдов од проба и си реков „веројатно не!“. Бабата, која веќе почна да тоне о срам, кажа: Куку, како ќе одам утре до продавница!“. Поради тоа што таа е жена во години, стара школа, така што тоа не е за фалење, а на нас другите ни беше симпатично, изјави Мирка.

Погледнете го видеото: