Џет-Сет
29. August 2016 - 14:23

Се соблече водителката на дневник, еве каква бомба е на плажа

Водителката Ивона Пантелиќ го покажа своето тело во бикини.

Ивона Пантелиќ (47) со години привлекува голем внимание кај гледачите, а сега покажа дека е атрактивна и во бикини.

Во текот на одморот во Доминиканската република, таа уживаше на плажа...