Живот
29. January 2016 - 16:23

Се возеа голи во автомобил, чекаа можност да го направат ова/18+

Видеото е насловено како „Некаде во Рио“ и е од безбедносни камери во бразилската престолнина, кои снимиле како една двојка како се вози во автомобил и чека згодна прилика.

Застануваат, и бесрамните момче и девојка голи излегуваат од автомобилот, да го направат ова: