Македонија
15. January 2019 - 8:42

Седница на собраниската Комисија за здравство

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за здравство.

На дневен ред на седницата е Предлог – закон за изменување и дополнување на Законот за здравствената заштита во второ читање.