Живот
9. јуни 2024 - 9:10

Шејла Зониќ e новата Ѕвезда на Гранд, Мики и Андријана на второ и трето место

Победничка на „Ѕвезде Гранда“ за сезоната 2023/2024 е Шејла Зониќ.

По деветмесечна битка, работа и труд на менторите и на кандидатите, конечно триумфираше најдобрата, а тоа според гласовите на публиката е Шејла Зониќ од Босна.

Имаше вкупно 529.000 од кои за третопласираната, нашата македонска кандидатка Андријана Петришовска, 71.187, второпласираниот повторно наш Мики Секуловски,102.103 гласа додека Шејла Зониќ од тимот на Цеца Ражнатовиќ освои 132.014 од кои стана новата победничка на „Гранд“.