Живот
30. May 2017 - 10:20

Што се случува кога „чаламџија“ ќе си купи Ауди

Во англискиот град Престон се случи сообраќајна несреќа во која настрада едно „Ауди Р-8“, а снимката од сето тоа стана интернет хит.

Имено, возачот посакала да се направи фраер, па веднаш по излегувањето од кружниот тек „дава гас до даска“. 

Но, на тој начин само успева да удри во бандера и да му нанесе огромна штета на автомобилот.

Поправката ќе го чини „фалбаџијава“ прилично многу.