Македонија
24. October 2017 - 14:12

Снежна идила на Попова Шапка

Денес дожд ја зафати речиси целата територија на Македонија, а снег има на повисоките планини како и најпознатите ски центри.

Утрово снег имаме во Маврово и Попова Шапка, а температурата таму е 0 целзиусови степени.

Погледнете ја оваа снежна идила