Македонија
22. January 2020 - 11:58

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по претежно суви коловози.

ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.

Дежурните екипи на ЈП МАКЕДОНИЈАПАТ се постојано на терен и ги одржуваат сите патни правци проодни.

За сите подетални информации јавете се на нашиот дежурен телефон 02/ 25 61 502 или посетете ја нашата веб страница www.makedonijapat.com.mk