Македонија
27. July 2019 - 10:45

Тешко повреден тракторист

На 26.07.2019 во 12,00 часот од Општа болница Дебар било пријавено дека е примен Б. С. (47) од Дебар со повреди здобиени при паѓање од трактор во с. Кривци. Од страна на лекар му се констатирани тешки телесни повреди и се

работи на расчистување на случајот.