Живот
5. October 2015 - 14:39

Тигар го спасил својот брат од давење

 
Љубопитен тигар влегол во вода но набрзо почнал да се дави.
 
За негова среќа во близина се наоѓал неговиот брат, кој храбро влегол во водата, но овој се покажал како одличен пливач и се наместил така што неговиот брат можел да се качи на неговит грб.
 
Сепак со малку напор испливаl и набрзо двата тигри беа на сигурно.
 
Оваа необична случка се случила во Јужна Африка.