Балкан
12. February 2017 - 14:40

Убиство во семејна куќа - ја убил сопругата со чекан по глава

Голема трагедија се случила во Бечеј, Србија.
 
Во семејната куќа маж со  ја убил сопругата.
 
Како што известуваат тамошните медиуми 71- годишен Гастон ја убил својата сопруга Иванка 69- годишна со неколку удари од чекан, по главата.
 
Истрагата е ви тек.