Македонија
22. September 2015 - 10:00

Убиство во Свети Николе

Во Свети Николе синоќа во близина на Стопанска банка се случило убиство.

Жртвата, како што потврди портпаролот на СВР - Штип Гордана Панајотова според првичните информации, е машко лице.

Увидот од страна на полициска екипа и јавен обвинител е завршен и се очеквуаат детали за убиството во текот на денот.