Живот
14. February 2017 - 10:07

УРНЕБЕСНО: Госпоѓата која го насмеа регионот - Што е 14. февруари?

Католиците ширум светот, секоја година на 14 февруари го слават Св. Валентин - Денот на вљубените.
 
Но, се уште има многу луѓе кои не знаат што се прославува денес, ниту пак им преставува некој посебен ден.
 
Оваа жена го насмеа целиот регион, откако новинарка која правеше анкета на улица ја праша „Што е 14. февруари?“.
 
Погледнете што одговори...