Македонија
17. January 2022 - 22:42

Вардар се излеа во Аеродром

Реката Вардар се излеа во општина Аеродром, кај мостот „Михајло Апостолски“, пренесува ТВ 24.

Екипите на град Скопје се на терен а од центарот за управување со кризи велат дека причина за излевањето на реката е изградбата на мостот.