Живот
26. January 2016 - 11:16

Вежбаат голи на минус 30, овие војници ќе победат во било која војна

Кинеските војнции направија тренинг во брутални услови во провинцијата Хелонџијанг на североистокот од земјата. Надвор температурата беше минус 30, а полигонот на кој вежбале бил под снег.

Кинеската војска важи за една од најдоминантните во светот, а кога ќе го погледнете видеото, со нивните вежби, и самите ќе се уверите во тоа.

Она што е впечатливо е дека војниците се голи до појас, и по тренингот се „миеја со снег“.

Погледнете го видетото: