Живот
14. November 2017 - 10:36

Влезе во машко WC и покажа дека и жените можат да мочаат со стоење

Пијана навивачка на Miami Dolphins влета во машкиот тоалет на стадионот и поштено си се „олесни“ во писоарот, стоејќи, како што тоа го прават сите мажи.

Овој нејзин испад наиде на различни реакции, од смеа до револт и гнев. Овие вториве тврдат дека таквото однесување не е прифатливо, бидејќи обратната ситуација – мажи да влетаат така во женски тоалет – воопшто не би била добро прифатена.

Погледнете го видеото!