Македонија
28. September 2021 - 18:25

ВМРО- ДПМНЕ: Кога Заев ќе каже дека идентитетските прашања не можат да бидат предмет на преговори, токму тоа е предмет на преговори

Кога Заев ќе каже дека идентитетските прашања не можат да бидат предмет на преговори, знајте дека токму тоа е предмет на преговори.

А, кога сме кај целите кои треба да ги има Република Македонија главното прашање кое секој си го поставува господине Заев е каде е датумот за преговори кој го ветувавте?

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ