Македонија
24. October 2021 - 16:41

ВМРО-ДПМНЕ објави имиња на дел од полицајците вмешани во аферата ХХХ

Ова се дел од лицата за кои имаме информации дека се дел од злосторничката група која давала наредби за тепање, убивање и казнување.

Сите до еден се вработени во МВР.

И сите до еден одработувале за Заев и Спасовски.

Не пробувајте да ги заштитите и понесете одговорност.

Ова се идентитетите на полицајците кои наместо во име на законот во име ма Заев и Спасовски "убивале, казнувале и малтретирале неистомисленици".

Дарко Цуцулоски – Командир на ОВР Прилеп
Трајан Комиција – Командир на БПС Прилеп
Емилија Велкоска – Началник на НККР Прилеп
Андреј Лашкоски – БПС
Игор Нешкоски – БПС
Стефан – гранична
Давор Паскоски – БПС
Мелита – ПС
Невенче – администратор во БПС
Кире Китаноски – личен шофер на Оливер Лукароски
Коста Талески – ПС во дежурна
Венко Илиески – БПС
Валентин Димоски – БПС
Жарко Цуцулоски – БПС
Андреј Дукоски – БПС
Теодора Китаноска – БПС
Александар Крајоски – БПС
Љубе Стојаноски – БПС
Стефан Кучкарот – БПС
Борче Црнески – БПС
Ванеса Колашинац – Заменик командир на ОВР Прилеп
Анастас Паризо – БПС
Игор Божиноски – БПС
Марјан Мачорот – БПС

Доста е од бегање од одговорност. Време е за одговорност.

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ