Македонија
29. November 2020 - 14:45

ВМРО-ДПМНЕ: Утре протест во 11 градови: Оставка на Заев, слобода на народот!

Продолжуваме, заедно со народот против продажбата на татковината.

Народот се буди и нема назад. Срамот на Зоран Заев не е заеднички. Да не дозволиме Зоран Заев да ја менува историјата, туку да пратиме порака тој да замине во историјата.

ВМРО-ДПМНЕ ги повикува граѓаните утре (30.11.2020) во 18:00 часот на протест во 11 градови. Време е граѓаните на Крива Паланка, Кратово, Свети Николе, Неготино, Струмица, Гевгелија, Струга, Крушево, Кичево, Македонски Брод и

Гостивар да се обединат против злото наречено Зоран Заев.

Протест сега, за да не биде предоцна! Оставка на Заев, слобода на народот!