Живот
15. March 2017 - 23:08

Волк се прикрадил до овој човек, а кога се свртил се случило нешто неверојатно!

Многу луѓе одат во војска како би и служиле на својата татковина и тоа се вистински патриоти. Но, војната не е фина работа и не се враќаат сите назад. Само небото знае колку млади ги изгубиле своите животи за татковината.

Преживеаните, кога ќе се вратат дома, многу често патат од посттрауматско стресно пореметување. Лечењето на оваа болест е многу тешко, а во некои случаи и невозможно.

Имено, оваа организација прави една неверојатна работа. Таа ги собира своите ветерани на едно место, а никогаш нема да погодите што прави со нив.

Да не ви прераскажуваме, бидејќи никогаш нема да имате вистинска претстава ако не го погледнете видеото...