Живот
27. December 2017 - 21:03

Вознемирувачко: Ужасни сцени - голи и крвави брутално се тепаа повеќе од 30 минути

Двајцата боксери Дејв и Мајкл одлучија со меѓусебна тепачка да ги решат повеќегодишните несогласувањаа меѓу нивните семејства.

Одлучија да закажат фер тепачка на „тајна локација“ во градот Хертдоршир во Англија.

Тепачката траела 32 минути, зошто нивните пријатели кои од блиску го набљудувале целиот настан успеале да ги раздвојат.

Неколку претходни обиди не вродија со плод.

Погледнете ја целата тепачка: