Живот
26. November 2022 - 19:39

Вработен во метро е главна ѕвезда во Катар | ВИДЕО

Вработен во метро е главна ѕвезда во Катар. Станува збор за Кениец, волонтер на СП кој треба да ги упатува навивачите кон метро станицата и е главна ѕвезда во Доха на Светското првенство во Катар. Веќе има прекар „Метро Мен“, па жив циркус е со навивачите, кои почнаа да прават лудории, а Кениецот ем ги забавува, ем уште повеќе се смее на работата што му ја дале.

Нема светски медиум што не објави за Кениецот и урнебесниот начин за да ги упати навивачите.