Македонија
19. August 2021 - 20:19

Заев: Моите две деца се вакцинирани

Премиерот Заев во гостувањето во Дневникот на Сител апелираше до граѓаните да се вакцинираат.

- Две деца имам, едното е неполнолетно, 17 години има прими вакцина, ќерката 20 години и е студент и таа прими вакцина. Јас и мојата сопруга исто така. Да го следиме тоа што врвниот светски експертизам го кажува, вакцинирање е лекот за совладување на пандемијата, кажа Заев.

Само со вакцинација ќе се вратиме на нормален живот, додава Заев.