Живот
20. September 2015 - 20:59

Запознајте ја Злата - „Плавушата“ која ќе ве остави без текст!

Веднаш на стартот , ќе ви кажеме дека ова е едно од најлудите видеа што ги имаме видено во последно време. Девојката со име Злата држи неколку рекорди во Гинисовата книга на рекорди, а работите што кои оваа девојка ги прави со своето тело се неверојатни!
 
Кога имала 8 години, Злата открила дека не е како останатите деца. Веќе на 10 години почнала професионално да се бави како забавувач, и изведувала перформанси „жена од гума“.
 
Во продолжение погледнете што се може да направи оваа најфлесибилна жена на светот: