Живот
7. јуни 2016 - 12:33

Засадил ружа во компир: За само 7 дена израснало нешто неверојатно!

Со помош на овој генијален трик ќе им помогнете на ружите повторно да пораснат и ќе можете долго да уживате со нив. 
 
Компирот, на ружата и ги дава сите потребни витамини за побрзо да порасне и да цвета што подолго.
 
Потребни ви се - исечена ружа, компир, пластично шише, земја и саксија.
 
Постапката погледнете ја во видето подолу...