Живот
21. December 2016 - 21:29

Жирито буквално падна кога ова момче го пушти својот глас, но тоа е само почеток

Тилиман има само 15 години и доминираше на сцената во гермнската верзија на „ Јас имам талент“. 

Тој се одлучил за песната  “Great Balls of Fire” и им го зема здивот на сите членови на жирито, но и на публиката. 

Талентот можеби не е за поминување, но позитивната енергија која ќе ја почуствувате, сигурно е.